Mega Bloks Építőkockák 1-5 éves korig

Kifejezetten kicsiny méretű kezek számára tervezett építőkockák.

A változatos színű és alakú Mega Bloks építőkocka csomagok fejlesztik a logikai készséget, fokozzák a kézügyességet, és építési lehetőségek gazdag kavalkádját kínálják a gyermeknek. Ajánlott 1-5 éves korig.

Az építőkockák megvásárolhatóak az alábbi linken:
http://jatekbolt.hu/markak/mega-bloks-jatekok.html

mega-bloks-maxi-epitokockak-70db-os-piros-keszlet  megabloks-epits-es-jatssz-konyha-allomas-dobozban megabloks-epits-es-jatssz-szerelo-allomas-dobozban megabloks-kozepes-epitotaska-lanyos-elemekkel megabloks-maxi-epitocsomag-60db mega-bloks-epitesi-terulet mega-bloks-sarkany-kastelymegabloks-allatfiguras-epito-szett-haziallatok  megabloks-allatfiguras-epito-szett-vadallatok mega-bloks-ponikucko mega-bloks-mentoallomas megabloks-mini-kockak-80db

Üdvözöljük az Építőkockák világában! Építsük együtt a boldog gyermekkort!

Az építőjáték igazi örökzöld játéktípus, mellyel fiúk-lányok egyaránt nagy kedvvel játsszanak, s a kognitív fejlődésre, megismerésre gyakorolt fejlesztő és empirikusan oktató hatásának köszönhetően a szülők is szívesen választják a Mega Bloks építőkockáit gyermekeiknek.

A Mega Bloks építőelemeinek formatervezése az óvodáskorú gyermekek kicsiny kezecskéire szabott, izgalmas színeik megragadják a kicsik figyelmét és képzeletét. Speciális kialakítású felületük és méretük célja, hogy a gyermekek magabiztosan tudjanak akkora világokat építeni, amekkorát csak szeretnének. A gyermek bármit létrehozhat a Mega Bloks építőkockákkal, amit csak megálmodott. Térlátását, mozgáskoordinációját, kreativitását és gondolkodásmódját fejleszti, már egészen kis kortól. A nagyobbaknak és gyűjtő kedvűeknek a Mega Bloks „haladó” szettjei ajánlottak, amikkel történeteket játszhatnak el és új, kalandos játékokat alkothatnak. Mitikus teremtmények, katonák, szuperhősök, felfedezők és animációs filmfigurák – a Mega Bloks világában megtalálja mindnyájukat és máris újabb izgalmas kalandokra várnak!